April 2022

Nieuwsbrief mei 2022

In deze nieuwsbrief staat zoals we hebben beloofd in het kwartaal boekje van april de informatie over de ledenvergadering en over de ledendag. Wij hopen u bij deze activiteiten weer te ontmoeten.

Deze nieuwsbrief ontvangt u in de bus, of als u een email heeft ontvangt u het digitaal. Heeft u echter geen printer of maakt u niet zoveel gebruik van uw email kunt u de nieuwsbrief uiteraard ook in de bus ontvangen. Laat het ons weten.

__________________________________________________________________

Ledenvergadering op dinsdag 17 mei in het Huis van de Wijk, Lekstraat

Aanvang van deze vergadering is om 14.00 uur (inloop 13.30 uur).

 

Wilt u uw stem laten horen en meepraten met bestuurlijke zaken kom dan zeker naar deze vergadering. Een agendapunt is o.a. de nieuwe wet per 1 juli 2021 die belangrijke wijzigingen voor de landelijke besturen van verenigingen en stichtingen met zich meebrengt.

Tevens zijn we op zoek naar leden die wat meer voor onze vereniging willen betekenen. Wij gaan het allemaal bespreken, dus deze vergadering is voor het bestuur en de leden zeer belangrijk.

Wilt u daarbij aanwezig zijn en wilt u de stukken van te voren ontvangen, neem dan contact op met het secretariaat.

__________________________________________________________________

Ledendag op vrijdag 20 mei in De ontmoeting

Voor deze dag kunnen we weer flink uitpakken. Iedereen is weer van hartelijk welkom. Vanaf 13.30 uur is de deur open en vanaf 14.00 uur gaan we beginnen met het programma. Uiteraard beginnen we met een kopje koffie/thee met iets lekkers. Bij binnenkomst ontvangt u drie consumptiemuntjes en worden er in de middag knabbeltjes en hapjes geserveerd.

Tussen de hapjes en de drankjes door worden we in de middag door een goochelaar vermaakt met zijn show. Wij laten ons verrassen en zijn ook zeer benieuwd.

Aan het eind van de middag hebben we ook weer de beroemde theatersoep met een uitgebreid broodjes buffet. Dus u gaat met een voldaan en met een goed gevoel weer naar huis en dat zal ongeveer 18.00-18.30 uur zijn.

De kosten voor deze middag zijn € 5,00 per persoon, die u van te voren moet overmaken of in onze brievenbus aan de Meerpaal 39 kan doen. Heeft u vorig jaar voor het niet doorgaan van de ledendag al betaald? Wij hebben alles genoteerd. Maar neem wel even contact met ons op of u bij deze ledendag aanwezig bent of niet. Wij willen graag weten op hoeveel leden wij kunnen rekenen.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van OVR